Προετοιμασία για μετεγκατάσταση

Έχετε υπογράψει το συμβόλαιο σας για τη νέα θέση που τόσο επιθυμούσατε, το μόνο που μένει είναι να οργανώσετε την μετεγκατάσταση σας στη νέα γεωγραφική περιοχή. Θα πρέπει να επιλέξετε το νέο σας διαμέρισμα ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες σας και της οικογένειας σας και να συντονίσετε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την ασφαλή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

Τι πρέπει να γνωρίζω

1. Επιλογή διαμερίσματος. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας το κόστος διαβίωσης, τις αποστάσεις από τη δουλειά, τα σχολεία των παιδιών, την αγορά κ.α. πριν επιλέξετε το διαμέρισμα σας.

2. Το κόστος της μετακόμισης στην άλλη χώρα.

3. Είναι σημαντικό, να θέσετε χρονοδιάγραμμα και να γνωρίζετε πότε και τι πρέπει να κάνετε για την πιο ομαλή μετεγκατάσταση στην χώρα της επιλογής σας.

Υπηρεσίες Φροντίδας

Επιλέξτε ένα ειδικευμένο γραφείο που θα ερευνήσει και θα σας προτείνει περιοχές για διαμονή που ταιριάζουν στο προφίλ σας, ενώ θα σας βοηθήσουν στην μεταφορά και στην μετακόμιση με ασφάλεια και σιγουριά. Η Φροντίδα με πολυετή εμπειρία και γνώση στις ανάγκες των πελατών της, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην μετεγκατάσταση.

Τι Πρέπει Να Κάνετε

επαινος ΙΓΕΕ 2013

Τι λένε για εμάς

Ιωάννης Καραμπατάκης

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια του γραφείου σας να βρω εργασία ως νοσηλευτής στο Western Sussex Hospitals NHS Foundation Trust και για την άμεση εξυπηρέτηση σας. Με το νοσοκομείο είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ξεκίνησα να εργάζομαι στις 18/04/2016.

Βασίλης Κατσούγιαννης

Καλησπέρα από το Stoke on Trent!!! Θέλω να σας ευχαριστήσω για την διαμεσολάβηση του γραφείου σας,στην διαδικασία αναζήτησης εργασίας στην Αγγλία, στον τομέα της ειδικότητας μου "Νοσηλευτής ",όπως επίσης κ για την συνεργασία κ τον επαγγελματισμό που δείξατε σε θέματα που αφορούσαν τα διαδικαστικά έγγραφα αλλά κ την ομαλή μετάβαση κ εγκατάσταση μου στην πόλη που εργάζομαι πλέον!!! Θέλω να τονίσω ότι δεν επιβαρύνθηκα τίποτα περισσότερο από ότι με είχατε εξαρχής ενημερώσει,και αυτό δείχνει επίσης τον επαγγελματισμό σας! Σας ευχαριστώ κ πάλι ,για την πολύτιμη βοήθεια σας στην νέα μου ζωή !!!!

Ίλβα Κολίτση

Ξεκίνησα στις 20 Απριλίου 2015 σε νοσοκομείο στη Βρετανία και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Σας ευχαριστώ και σας συστήνω για κάθε έυρεση εργασίας,

Χριστινα Λιάτσου

Η δουλεια που μου βρηκατε στο νοσοκομείο στη Βρετανία ειναι πολυ ωραια και ολοι εδω ειναι πολυ εξυπηρετικοι. Σας ευχαριστώ πολύ για την εύρεση εργασίας. Με εκτιμηση,

Μαίρη Σοσελια

Ξεκίνησα ως νοσοκόμα στη Βρετανία και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένη με το νοσοκομείο σε όλα, μου παρείχαν και διαμονή δωρεάν για ένα μήνα. Άλλο ένα ευχαριστώ λοιπόν για την βοήθεια σας και την συμβολή σας στο να βρίσκομαι εδώ.

Mανώλη Μαρίνα

Σας ευχαριστω για την θεση στο Ηνωμένο Βασίλειο και για ολη την διαδικασια των χαρτιων μου ,μια διαδικασια που ολοκληρωσατε γρηγορα και με συνεπεια. Και παλι Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω

Πολύκαρπος Φλέγκας

Μόλις έκανα την εγγραφή μου στον Βρετανικό Ιατρικό Σύλλογο(GMC). Ευχαριστώ για την βοηθειά σας και για την αψογη συνεργασία , την συνέπεια σας και ταχυτητά σας. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα .

Yota Loukatou

Σημαντικό ήταν ότι ξέρουν πολύ καλά πως δουλεύει το Βρετανικό σύστημα Υγείας και έτσι μου βρήκαν μία πολύ καλή θέση NHS consultant θέση. Ακόμη και το που ακριβώς θα πάω ,ποιόν θα βρώ και που θα μείνω,το είχαν ήδη τακτοποιήσει. Ένοιωσα από την πρώτη στιγμή,ασφάλεια και εμπιστοσύνη!!!

ODP Practicioner

Μπαγλαρίδης Γεώργιος

Ονομάζομαι Μπαγλαρίδης Γεώργιος και θα ήθελα να ευχαριστήσω το Φροντίδα ΙΓΕΕ, την κυρία Αγγελική Ψαρρού και προσωπικά τον κύριο Νεκτάριο για όλη την προσπάθεια που κατέλαβαν για να καταστεί επιτυχής η εγγραφή μου στον σύλλογο Νοσηλευτών Χειρουργείου στην Μ.Βρετανία-ODP(Operating Department Practitioners) στο HCPC council. Ευχαριστώ την κυρία Αγγελική που με έφερε από την πρώτη στιγμή σε επαφή με τον Νεκτάριο, τον άνθρωπο που με πήρε κυριολεκτικά από το χέρι και υπό τις οδηγίες του πήρα την εγγραφή στον σύλλογο. Είμαι απόφοιτος του δημοσίου Ι.Ε.Κ Ευόσμου Θεσσαλονίκης στην ειδικότητα Νοσηλευτικής Χειρουργείου με επιτυχής πιστοποίηση θεωρητικού και πρακτικού μέρους και ολοκληρωμένη πρακτική 6μηνη άσκηση. Χωρίς καμία εμπειρία, πτυχίο εν έτη 2009 και πολύ φόβο ο Νεκτάριος με βοήθησε βήμα βήμα να μαζέψω όλα τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά αλλά και ότι περαιτέρω ζητήθηκε από τον σύλλογο λόγω της έλλειψης εμπειρίας. Όλο αυτό το διάστημα δούλευα σαν Healthcare assistant μέχρι που άνοιξε ο δρόμος μου από την εγγραφή μου στον σύλλογο να ασκήσω το επάγγελμα του Νοσηλευτή Χειρουργείου και όχι αυτό του βοηθού. Σε ευχαριστώ ιδιαίτερα Νεκτάριε για όλη την υπομονή και επιμονή σου για να ξεκινήσω μια καινούργια καριέρα στην ζωή μου. Όποιος έχει πτυχίο στην Νοσηλευτική Χειρουργείου και θέλει να εγγραφεί στον HCPC council σαν ODP(Νοσηλευτής Χειρουργείου στην Μ.Βρετανία) ας επικοινωνήσει στο [email protected] και είμαι σίγουρος πως η κυρία Αγγελική θα σας παραπέμψει στον ποιο κατάλληλο άνθρωπο. Με μεγάλη εκτίμηση, Μπαγλαρίδης Γεώργιος